Green Tea Antioxidant cu rol cheie în protejarea sistemului cardiovascular
Click pentru mărire |
|
Produsul este un antioxidant cu rol cheie în protejarea sistemului cardiovascular.
Detalii prezentare: 100 capsule
Producător: Jarrow Formulas®
Aviz: 649/2010
Istoria ceaiului verde este străveche şi are la bază mituri şi legende orientale. Din aceste poveşti ne putem da seama de calităţile ceaiului verde şi înţelegem contextul în care s-a descoperit această plantă, adevărat panaceu natural. Chinezii, care au descoperit planta din care se face ceaiul verde, au văzut mai întâi în ea un remediu natural.
Ei numeau ceaiul verde elixir al vieţii şi apare menţionat în documente încă din secolul al III-lea I.d.Ch. Era recomandat pentru a creşte nivelul de concentrare şi atenţia, dar se folosea şi pentru a combate stările depresive.
În ziua de azi cercetările ştiinţifice atestă proprietăţile deosebite ale ceaiului verde şi confirmă beneficiile pe care consumul de ceai verde le aduce în viaţa nostra, atât la nivel fizic, cât şi mental sau spiritual.
Ceaiului verde îi sunt recunoscute calităţile antioxidante şi s-a descoperit că polifenolii ce îi conţine sunt antioxidanţi de 20 de ori mai puternici decât vitamina E.
Cofeina din ceaiul verde acţionează ca stimulent uşor şi, spre deosebire de cofeina din cafea, care îşi face efectul imediat, se eliberează mai încet în organism. Tocmai acest efect mai lent constituie un avantaj întrucât starea de bine, de revitalizare pe care o induce în organism se va prelungi cu mult faţă de cea dată de cafea. De asemenea, acest tip de cofeina ajută la activarea metabolismului şi a sistemului digestiv şi contribuie la purificarea organismului de toxine. Tot astfel, stimulează circulaţia şi previne afecţiunile cardio-vasculare. În cazul cancerului la plămâni, colon, al sistemului digestiv, al pielii, la sân sau de prostată, antioxidanţii din ceaiul verde par a reduce dimensiunile şi ocurenţa unor astfel de tumori sau previn dezvoltarea lor. Cercetările au arătat că polifenolii din ceaiul verde contribuie la reducerea absorbţiei grăsimii în sânge şi prin urmare, la scăderea colesterolului, conducând astfel la reducerea greutăţii corporale.
Compoziţie per capsulă:
Ceai Verde (Camelia sinensis), 500mg
(extract apos din frunza 5:1)
Alte ingrediente:
Componente bioactive:
50% polifenoli
30% catechine
15% galat de epigalocatechină (EGCG)
Avantaje:
extract din frunză de Ceai verde, 500mg/capsulă
garantat 50% polifenoli
ajunge până la 100 de zile de administrare
Efecte adjuvante
- antioxidant (reduce stresul oxidativ)
- imunomodulator
- antiinflamator
- hipocolesterolemiant, antitrombotic,
- protejează endoteliul vascular şi favorizează vasodilataţia
- hipoglicemiant
- diuretic
- termogen
- creşte nivelul serotoninei şi dopaminei, chelatează fierul din ţesuturile nervose
- îmbunătăţeşte sistemul imunitar
- previne apariţia ridurilor
- Unele cercetari arata ca ceaiul verde, consumat cu regularitate, poate ajuta la prevenirea cariilor dentare prin uciderea bacteriilor care cauzează placa dentară
- Ceaiul verde este utilizat pentru a îmbunătăţi metabolismul şi procesul de ardere al grăsimilor
Recomandat ca adjuvant în:
– terapiile complementare antitumorale,
– afecţiuni cardiovasculare,
– dislipidemii,
– diabet zaharat tip II,
– retinopatie, edeme, obezitate
– bolile Alzheimer, Parkinson
– reglează nivelul colesterolului
– artrite reumatice
– obezitate
– scleroze multiple
Mod de administrare
Câte 1 capsulă/zi, la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Fiecare capsulă conţine aproximativ 40mg cafeină.
A nu se administra persoanelor care vor fi supuse unei intervenţii chirurgicale în mai puţin de 36 ore fără acordul unui specialist.
Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: